Kasvis-halloumipihvit

Pilko sipuli ja paprika, raasta kesäkurpitsa ja halloumi, lisää seokseen korppujauhot ja kanamunat sekä pippuria . Anna seistä 15 min jotta korppujauhot turpoavat.

Paista miedolla lämmöllä rypsäljyssä kullankeltaisiksi.

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 61 grammaa

Raija1951
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)21g5.8kcal0.3g1g0g0.4g
Paprika punainen 30g8.8kcal0.3g1.3g0.1g0.6g
Kesäkurpitsa zucchini 150g27kcal0.8g3.7g0.6g1g
Halloumi-juusto light, 100g86g188kcal23.1g0.9g10.3g0g
Kananmuna kuoreton 47g67kcal5.9g0.1g4.8g0g
Korppujauho 9g33kcal0.9g6.7g0.1g0.5g
Rypsiöljy 23g204kcal0g0g23.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana732g1069kcal62.6g27.4g78g5g
Valittu annoskoko366g535kcal31.3g13.7g39g2.5g
Annoskoko puolitettuna183g267kcal15.7g6.9g19.5g1.3g
Arvot/100g100g146kcal8.6g3.7g10.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=348374