Kasvis-halloumipihvit

Pilko sipuli ja paprika, raasta kesäkurpitsa ja halloumi, lisää seokseen korppujauhot ja kanamunat sekä pippuria . Anna seistä 15 min jotta korppujauhot turpoavat.

Paista miedolla lämmöllä rypsäljyssä kullankeltaisiksi.

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 61 grammaa

Raija1951
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)2.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Paprika punainen 3.1g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Kesäkurpitsa zucchini 16g2.8kcal0.1g0.4g0.1g0.1g
Halloumi-juusto light, 100g8.9g20kcal2.4g0.1g1.1g0g
Kananmuna kuoreton 4.9g7kcal0.6g0g0.5g0g
Korppujauho 0.9g3.4kcal0.1g0.7g0g0g
Rypsiöljy 2.4g21kcal0g0g2.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana76g111kcal6.4g2.8g8.2g0.4g
Valittu annoskoko38g56kcal3.2g1.4g4.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna19g28kcal1.6g0.7g2.1g0.1g
Arvot/100g100g146kcal8.4g3.7g10.8g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=348374