Kasvis-halloumipihvit

Pilko sipuli ja paprika, raasta kesäkurpitsa ja halloumi, lisää seokseen korppujauhot ja kanamunat sekä pippuria . Anna seistä 15 min jotta korppujauhot turpoavat.

Paista miedolla lämmöllä rypsäljyssä kullankeltaisiksi.

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 61 grammaa

Raija1951
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)228g62kcal3g11g0.5g3.9g
Paprika punainen 320g94kcal3g14.4g1.3g6.1g
Kesäkurpitsa zucchini 1598g289kcal8.9g40g6.4g11.2g
Halloumi-juusto light, 100g913g2009kcal246.6g9.1g109.6g0g
Kananmuna kuoreton 502g717kcal62.8g1.5g51.5g0g
Korppujauho 96g351kcal10.1g71.8g1g5.1g
Rypsiöljy 247g2181kcal0g0g246.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7808g11402kcal668.8g295.6g833.8g52.6g
Valittu annoskoko3904g5701kcal334.4g147.8g416.9g26.3g
Annoskoko puolitettuna1952g2851kcal167.2g73.9g208.5g13.2g
Arvot/100g100g146kcal8.6g3.8g10.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=348374