Kasvis-halloumipihvit

Pilko sipuli ja paprika, raasta kesäkurpitsa ja halloumi, lisää seokseen korppujauhot ja kanamunat sekä pippuria . Anna seistä 15 min jotta korppujauhot turpoavat.

Paista miedolla lämmöllä rypsäljyssä kullankeltaisiksi.

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 61 grammaa

Raija1951
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)2.7g0.7kcal0g0.1g0g0g
Paprika punainen 3.7g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Kesäkurpitsa zucchini 19g3.4kcal0.1g0.5g0.1g0.1g
Halloumi-juusto light, 100g11g24kcal2.9g0.1g1.3g0g
Kananmuna kuoreton 5.9g8.4kcal0.7g0g0.6g0g
Korppujauho 1.1g4.1kcal0.1g0.8g0g0.1g
Rypsiöljy 2.9g26kcal0g0g2.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana91g134kcal7.6g3.4g9.8g0.6g
Valittu annoskoko46g67kcal3.8g1.7g4.9g0.3g
Annoskoko puolitettuna23g33kcal1.9g0.9g2.5g0.2g
Arvot/100g100g146kcal8.3g3.7g10.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=348374