Kasvis-halloumipihvit

Pilko sipuli ja paprika, raasta kesäkurpitsa ja halloumi, lisää seokseen korppujauhot ja kanamunat sekä pippuria . Anna seistä 15 min jotta korppujauhot turpoavat.

Paista miedolla lämmöllä rypsäljyssä kullankeltaisiksi.

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 61 grammaa

Raija1951
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)3.1g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Paprika punainen 4.4g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Kesäkurpitsa zucchini 22g3.9kcal0.1g0.5g0.1g0.2g
Halloumi-juusto light, 100g13g28kcal3.4g0.1g1.5g0g
Kananmuna kuoreton 6.9g10kcal0.9g0g0.7g0g
Korppujauho 1.3g4.8kcal0.1g1g0g0.1g
Rypsiöljy 3.4g30kcal0g0g3.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana107g156kcal9g3.8g11.4g1g
Valittu annoskoko53g78kcal4.5g1.9g5.7g0.5g
Annoskoko puolitettuna27g39kcal2.3g1g2.9g0.3g
Arvot/100g100g146kcal8.4g3.6g10.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=348374