Kasvis-halloumipihvit

Pilko sipuli ja paprika, raasta kesäkurpitsa ja halloumi, lisää seokseen korppujauhot ja kanamunat sekä pippuria . Anna seistä 15 min jotta korppujauhot turpoavat.

Paista miedolla lämmöllä rypsäljyssä kullankeltaisiksi.

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 61 grammaa

Raija1951
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)4g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Paprika punainen 5.6g1.6kcal0.1g0.3g0g0.1g
Kesäkurpitsa zucchini 28g5.1kcal0.2g0.7g0.1g0.2g
Halloumi-juusto light, 100g16g35kcal4.3g0.2g1.9g0g
Kananmuna kuoreton 8.8g13kcal1.1g0g0.9g0g
Korppujauho 1.7g6.2kcal0.2g1.3g0g0.1g
Rypsiöljy 4.3g38kcal0g0g4.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana137g200kcal12g5.4g14.4g1g
Valittu annoskoko69g100kcal6g2.7g7.2g0.5g
Annoskoko puolitettuna34g50kcal3g1.4g3.6g0.3g
Arvot/100g100g146kcal8.7g3.9g10.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=348374