Kasvis-halloumipihvit

Pilko sipuli ja paprika, raasta kesäkurpitsa ja halloumi, lisää seokseen korppujauhot ja kanamunat sekä pippuria . Anna seistä 15 min jotta korppujauhot turpoavat.

Paista miedolla lämmöllä rypsäljyssä kullankeltaisiksi.

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 61 grammaa

Raija1951
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Paprika punainen 0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 3.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Halloumi-juusto light, 100g1.8g3.9kcal0.5g0g0.2g0g
Kananmuna kuoreton 1g1.4kcal0.1g0g0.1g0g
Korppujauho 0.2g0.7kcal0g0.1g0g0g
Rypsiöljy 0.5g4.3kcal0g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15g22kcal1.2g0.4g1.6g0g
Valittu annoskoko8g11kcal0.6g0.2g0.8g0g
Annoskoko puolitettuna4g6kcal0.3g0.1g0.4g0g
Arvot/100g100g147kcal7.9g2.6g10.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=348374