Kasvis-halloumipihvit

Pilko sipuli ja paprika, raasta kesäkurpitsa ja halloumi, lisää seokseen korppujauhot ja kanamunat sekä pippuria . Anna seistä 15 min jotta korppujauhot turpoavat.

Paista miedolla lämmöllä rypsäljyssä kullankeltaisiksi.

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 61 grammaa

Raija1951
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)50g14kcal0.6g2.4g0.1g0.8g
Paprika punainen 70g21kcal0.7g3.1g0.3g1.3g
Kesäkurpitsa zucchini 350g63kcal2g8.7g1.4g2.4g
Halloumi-juusto light, 100g200g440kcal53.9g2g24g0g
Kananmuna kuoreton 110g157kcal13.7g0.3g11.3g0g
Korppujauho 21g77kcal2.2g15.7g0.2g1.1g
Rypsiöljy 54g477kcal0g0g53.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1708g2494kcal146.2g64.4g182.4g11.2g
Valittu annoskoko854g1247kcal73.1g32.2g91.2g5.6g
Annoskoko puolitettuna427g624kcal36.6g16.1g45.6g2.8g
Arvot/100g100g146kcal8.6g3.8g10.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=348374