Kasvis-halloumipihvit

Pilko sipuli ja paprika, raasta kesäkurpitsa ja halloumi, lisää seokseen korppujauhot ja kanamunat sekä pippuria . Anna seistä 15 min jotta korppujauhot turpoavat.

Paista miedolla lämmöllä rypsäljyssä kullankeltaisiksi.

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 61 grammaa

Raija1951
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)5.4g1.4kcal0.1g0.3g0g0.1g
Paprika punainen 7.5g2.2kcal0.1g0.3g0g0.1g
Kesäkurpitsa zucchini 38g6.8kcal0.2g0.9g0.1g0.3g
Halloumi-juusto light, 100g21g47kcal5.8g0.2g2.6g0g
Kananmuna kuoreton 12g17kcal1.5g0g1.2g0g
Korppujauho 2.2g8.2kcal0.2g1.7g0g0.1g
Rypsiöljy 5.8g51kcal0g0g5.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana183g267kcal15.8g6.8g19.4g1.2g
Valittu annoskoko92g134kcal7.9g3.4g9.7g0.6g
Annoskoko puolitettuna46g67kcal4g1.7g4.9g0.3g
Arvot/100g100g146kcal8.6g3.7g10.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=348374