Juurespihvit

Keitä ja kuori perunat, pilko juurekset ja keitä tarvittaessa 10 min. Raasta kasvikst karkeaksi raasteeksi, lisää joukkoon pilkottu sipuli.

Sekoitamjoukkoon muna, jauhot, suola ja mausteet.

Annostelepihviseosta pannulle ja tasoita pihveiksi.

Paista molemmilta puolilta 3-4 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 308 grammaa

Lammiju
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna keitetty451g307kcal6.8g66.3g0.9g3.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g130g37kcal0.8g7.7g0.3g3.3g
Palsternakka 250g159kcal1.3g29.5g1g11.3g
Kesäkurpitsa zucchini 250g45kcal1.4g6.3g1g1.8g
Sipuli (kuorittu)60g16kcal0.8g2.9g0.1g1g
Vehnäjauho puolikarkea 20g69kcal2g14g0.2g0.7g
Kananmuna kuorineen punnittu60g76kcal6.6g0.2g5.4g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl10g90kcal0g0g10g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2464g1596kcal39.4g253.8g37.8g43.4g
Valittu annoskoko1232g798kcal19.7g126.9g18.9g21.7g
Annoskoko puolitettuna616g399kcal9.9g63.5g9.5g10.9g
Arvot/100g100g65kcal1.6g10.3g1.5g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=348641