Juurespihvit

Keitä ja kuori perunat, pilko juurekset ja keitä tarvittaessa 10 min. Raasta kasvikst karkeaksi raasteeksi, lisää joukkoon pilkottu sipuli.

Sekoitamjoukkoon muna, jauhot, suola ja mausteet.

Annostelepihviseosta pannulle ja tasoita pihveiksi.

Paista molemmilta puolilta 3-4 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 308 grammaa

Lammiju
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna keitetty563g383kcal8.5g82.8g1.1g4.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g163g46kcal1g9.7g0.3g4.1g
Palsternakka 313g199kcal1.6g36.9g1.3g14.1g
Kesäkurpitsa zucchini 313g57kcal1.8g7.8g1.3g2.2g
Sipuli (kuorittu)75g20kcal1g3.6g0.2g1.3g
Vehnäjauho puolikarkea 25g86kcal2.6g17.5g0.3g0.9g
Kananmuna kuorineen punnittu75g95kcal8.3g0.2g6.8g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl13g113kcal0g0g12.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3080g1996kcal49.6g317g47.6g54.2g
Valittu annoskoko1540g998kcal24.8g158.5g23.8g27.1g
Annoskoko puolitettuna770g499kcal12.4g79.3g11.9g13.6g
Arvot/100g100g65kcal1.6g10.3g1.5g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=348641