Juurespihvit

Keitä ja kuori perunat, pilko juurekset ja keitä tarvittaessa 10 min. Raasta kasvikst karkeaksi raasteeksi, lisää joukkoon pilkottu sipuli.

Sekoitamjoukkoon muna, jauhot, suola ja mausteet.

Annostelepihviseosta pannulle ja tasoita pihveiksi.

Paista molemmilta puolilta 3-4 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 308 grammaa

Lammiju
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna keitetty789g536kcal11.8g116g1.6g6.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g228g64kcal1.4g13.6g0.5g5.7g
Palsternakka 438g279kcal2.2g51.7g1.8g19.7g
Kesäkurpitsa zucchini 438g79kcal2.5g11g1.8g3.1g
Sipuli (kuorittu)105g28kcal1.4g5g0.2g1.8g
Vehnäjauho puolikarkea 35g120kcal3.6g24.5g0.4g1.2g
Kananmuna kuorineen punnittu105g133kcal11.6g0.3g9.5g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl18g158kcal0g0g17.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4312g2794kcal69g444.2g66.6g75.6g
Valittu annoskoko2156g1397kcal34.5g222.1g33.3g37.8g
Annoskoko puolitettuna1078g699kcal17.3g111.1g16.7g18.9g
Arvot/100g100g65kcal1.6g10.3g1.5g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=348641