Juurespihvit

Keitä ja kuori perunat, pilko juurekset ja keitä tarvittaessa 10 min. Raasta kasvikst karkeaksi raasteeksi, lisää joukkoon pilkottu sipuli.

Sekoitamjoukkoon muna, jauhot, suola ja mausteet.

Annostelepihviseosta pannulle ja tasoita pihveiksi.

Paista molemmilta puolilta 3-4 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 308 grammaa

Lammiju
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna keitetty900g612kcal13.5g132.3g1.8g7.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g260g73kcal1.6g15.5g0.5g6.5g
Palsternakka 500g318kcal2.5g59g2g22.5g
Kesäkurpitsa zucchini 500g90kcal2.8g12.5g2g3.5g
Sipuli (kuorittu)120g32kcal1.6g5.8g0.2g2g
Vehnäjauho puolikarkea 40g137kcal4.1g28g0.5g1.4g
Kananmuna kuorineen punnittu120g151kcal13.2g0.4g10.8g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl20g180kcal0g0g20g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4920g3188kcal78.6g507g75.6g86.2g
Valittu annoskoko2460g1594kcal39.3g253.5g37.8g43.1g
Annoskoko puolitettuna1230g797kcal19.7g126.8g18.9g21.6g
Arvot/100g100g65kcal1.6g10.3g1.5g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=348641