Juurespihvit

Keitä ja kuori perunat, pilko juurekset ja keitä tarvittaessa 10 min. Raasta kasvikst karkeaksi raasteeksi, lisää joukkoon pilkottu sipuli.

Sekoitamjoukkoon muna, jauhot, suola ja mausteet.

Annostelepihviseosta pannulle ja tasoita pihveiksi.

Paista molemmilta puolilta 3-4 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 308 grammaa

Lammiju
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna keitetty1014g690kcal15.2g149.1g2g8.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g293g82kcal1.8g17.4g0.6g7.3g
Palsternakka 563g358kcal2.8g66.5g2.3g25.4g
Kesäkurpitsa zucchini 563g102kcal3.2g14.1g2.3g3.9g
Sipuli (kuorittu)135g37kcal1.8g6.5g0.3g2.3g
Vehnäjauho puolikarkea 45g155kcal4.6g31.6g0.5g1.6g
Kananmuna kuorineen punnittu135g170kcal14.9g0.4g12.2g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl23g203kcal0g0g22.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5544g3592kcal88.6g571.2g85.4g97.2g
Valittu annoskoko2772g1796kcal44.3g285.6g42.7g48.6g
Annoskoko puolitettuna1386g898kcal22.2g142.8g21.4g24.3g
Arvot/100g100g65kcal1.6g10.3g1.5g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=348641