Juurespihvit

Keitä ja kuori perunat, pilko juurekset ja keitä tarvittaessa 10 min. Raasta kasvikst karkeaksi raasteeksi, lisää joukkoon pilkottu sipuli.

Sekoitamjoukkoon muna, jauhot, suola ja mausteet.

Annostelepihviseosta pannulle ja tasoita pihveiksi.

Paista molemmilta puolilta 3-4 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 308 grammaa

Lammiju
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna keitetty113g77kcal1.7g16.6g0.2g0.9g
Porkkana, keskikokoinen 65g33g9kcal0.2g1.9g0.1g0.8g
Palsternakka 63g40kcal0.3g7.4g0.3g2.8g
Kesäkurpitsa zucchini 63g11kcal0.4g1.6g0.3g0.4g
Sipuli (kuorittu)15g4.1kcal0.2g0.7g0g0.3g
Vehnäjauho puolikarkea 5g17kcal0.5g3.5g0.1g0.2g
Kananmuna kuorineen punnittu15g19kcal1.7g0g1.4g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl2.5g23kcal0g0g2.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana616g399kcal10g63.4g9.8g10.8g
Valittu annoskoko308g200kcal5g31.7g4.9g5.4g
Annoskoko puolitettuna154g100kcal2.5g15.9g2.5g2.7g
Arvot/100g100g65kcal1.6g10.3g1.6g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=348641