Juurespihvit

Keitä ja kuori perunat, pilko juurekset ja keitä tarvittaessa 10 min. Raasta kasvikst karkeaksi raasteeksi, lisää joukkoon pilkottu sipuli.

Sekoitamjoukkoon muna, jauhot, suola ja mausteet.

Annostelepihviseosta pannulle ja tasoita pihveiksi.

Paista molemmilta puolilta 3-4 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 308 grammaa

Lammiju
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna keitetty1127g766kcal16.9g165.6g2.3g9g
Porkkana, keskikokoinen 65g326g91kcal2g19.4g0.7g8.1g
Palsternakka 626g398kcal3.1g73.9g2.5g28.2g
Kesäkurpitsa zucchini 626g113kcal3.5g15.7g2.5g4.4g
Sipuli (kuorittu)150g41kcal2g7.2g0.3g2.6g
Vehnäjauho puolikarkea 50g172kcal5.1g35.1g0.6g1.8g
Kananmuna kuorineen punnittu150g189kcal16.5g0.5g13.5g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl25g225kcal0g0g25g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6160g3991kcal98.2g634.8g94.8g108.2g
Valittu annoskoko3080g1996kcal49.1g317.4g47.4g54.1g
Annoskoko puolitettuna1540g998kcal24.6g158.7g23.7g27.1g
Arvot/100g100g65kcal1.6g10.3g1.5g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=348641