Juurespihvit

Keitä ja kuori perunat, pilko juurekset ja keitä tarvittaessa 10 min. Raasta kasvikst karkeaksi raasteeksi, lisää joukkoon pilkottu sipuli.

Sekoitamjoukkoon muna, jauhot, suola ja mausteet.

Annostelepihviseosta pannulle ja tasoita pihveiksi.

Paista molemmilta puolilta 3-4 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 308 grammaa

Lammiju
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna keitetty225g153kcal3.4g33.1g0.5g1.8g
Porkkana, keskikokoinen 65g65g18kcal0.4g3.9g0.1g1.6g
Palsternakka 125g80kcal0.6g14.7g0.5g5.6g
Kesäkurpitsa zucchini 125g23kcal0.7g3.1g0.5g0.9g
Sipuli (kuorittu)30g8.1kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Vehnäjauho puolikarkea 10g34kcal1g7g0.1g0.4g
Kananmuna kuorineen punnittu30g38kcal3.3g0.1g2.7g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl5g45kcal0g0g5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1230g797kcal19.6g126.6g19g21.6g
Valittu annoskoko615g399kcal9.8g63.3g9.5g10.8g
Annoskoko puolitettuna308g199kcal4.9g31.7g4.8g5.4g
Arvot/100g100g65kcal1.6g10.3g1.5g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=348641