Juurespihvit

Keitä ja kuori perunat, pilko juurekset ja keitä tarvittaessa 10 min. Raasta kasvikst karkeaksi raasteeksi, lisää joukkoon pilkottu sipuli.

Sekoitamjoukkoon muna, jauhot, suola ja mausteet.

Annostelepihviseosta pannulle ja tasoita pihveiksi.

Paista molemmilta puolilta 3-4 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 308 grammaa

Lammiju
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna keitetty338g230kcal5.1g49.7g0.7g2.7g
Porkkana, keskikokoinen 65g98g27kcal0.6g5.8g0.2g2.4g
Palsternakka 188g120kcal0.9g22.2g0.8g8.5g
Kesäkurpitsa zucchini 188g34kcal1.1g4.7g0.8g1.3g
Sipuli (kuorittu)45g12kcal0.6g2.2g0.1g0.8g
Vehnäjauho puolikarkea 15g52kcal1.5g10.5g0.2g0.5g
Kananmuna kuorineen punnittu45g57kcal5g0.1g4.1g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl7.5g68kcal0g0g7.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1848g1198kcal29.6g190.4g28.8g32.4g
Valittu annoskoko924g599kcal14.8g95.2g14.4g16.2g
Annoskoko puolitettuna462g299kcal7.4g47.6g7.2g8.1g
Arvot/100g100g65kcal1.6g10.3g1.6g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=348641