Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Juhlaporokeitto

Valmistus
Ruskista käristys ja hauduta sitä lihaliemessä vajaa tunti.

Lisää kuutioidut perunat ja kasvissuikaleet ja keitä kypsäksi.

Ole tarkkana että perunat ovat varmasti pehmeitä keskeltäkin (perunat voi myös keittää erikseen ja lisätä kypsinä).

Kuumenna ruokakerma toisessa kattilassa varovasti ja lisää juusto pieninä kuutioina.

Anna juuston sulaa kermaan.

ÄLÄ ANNA KIEHUA! Kaada kerma-juusto keittoon ja anna hiljalleen hautua mutta ÄLÄ LAITA KANTTA PÄÄLLE ETTEI JUOKSUTU.

Bon appetit, toivoo Paula Korpela 23-11-2006

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 692 grammaa

Tkonu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokakerma, Valio Hyla 15%500g800kcal13.5g13.5g75g0g
Poronkäristys (Kylmänen)560g756kcal112g0.6g33.6g0g
Voi, 1 tl, 5 g50g365kcal0.5g0.5g40g0g
Juuressuikale (Pirkka), annos 280g280g70kcal2.8g13.7g0.6g7g
Peruna, keskikokoinen 60g800g480kcal12g104g0.8g7.2g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto250g700kcal47.5g0g55g0g
Lihaliemikuutio (knorr) (Knorr), annos 10g20g52kcal2.6g0.4g4.4g0.1g
Vesi1000g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6920g6446kcal381.8g265.4g418.8g28.6g
Valittu annoskoko3460g3223kcal190.9g132.7g209.4g14.3g
Annoskoko puolitettuna1730g1612kcal95.5g66.4g104.7g7.2g
Arvot/100g100g93kcal5.5g3.8g6.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=348763