Jauhelihakastike

200 g Sipuli
20 g purjosipuli
4 kpl valkosipulin kynsiä
50 g porkkana
50g palsternakka
50 g selleri
50 g lanttu

300 g 7% naudan jauhelihaa
500 g dolmio bolognese classic ligth
2-3 dl vettä

oreganoa
mustaapippuria
suolaa

Kuori ja suikaloi vihannekset
suikaloi ja pilko sipulit

Kuullota sipuleita pannulla pari minuuttia, lisää jauheliha ja ruskista.

Lisää kasvissuikaleet, hauduta hetki sitten dolmio kastike ja vesi tarkista maku ja jätä hautumaan kannen alle 20 minuutiksi.

Wuala! Tarjoa minkä tahansa pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 154 grammaa

Annfja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)140g38kcal1.8g6.7g0.3g2.4g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g8.4g8.8kcal0.7g1.4g0.1g0.2g
Purjosipuli 14g3.2kcal0.3g0.3g0g0.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g35g10kcal0.2g2.1g0.1g0.9g
Palsternakka 35g22kcal0.2g4.1g0.1g1.6g
Selleri, annos 50g35g4.9kcal0.4g1.1g0g0g
Lanttu 35g10kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 210g291kcal39.4g0g14.7g0g
Dolmio Light Classico Bolognese351g130kcal4.2g27.3g0.4g2.5g
Vesi, vesijohtovesi 210g0kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 0.7g2.1kcal0.1g0.2g0.1g0.3g
Mustapippuri 1.4g3.9kcal0.2g0.5g0g0.4g
Suola, annos 3g1.8g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2156g1046kcal95.8g90.6g31.8g18.4g
Valittu annoskoko1078g523kcal47.9g45.3g15.9g9.2g
Annoskoko puolitettuna539g262kcal24g22.7g8g4.6g
Arvot/100g100g49kcal4.4g4.2g1.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=348953