Jauhelihakastike

200 g Sipuli
20 g purjosipuli
4 kpl valkosipulin kynsiä
50 g porkkana
50g palsternakka
50 g selleri
50 g lanttu

300 g 7% naudan jauhelihaa
500 g dolmio bolognese classic ligth
2-3 dl vettä

oreganoa
mustaapippuria
suolaa

Kuori ja suikaloi vihannekset
suikaloi ja pilko sipulit

Kuullota sipuleita pannulla pari minuuttia, lisää jauheliha ja ruskista.

Lisää kasvissuikaleet, hauduta hetki sitten dolmio kastike ja vesi tarkista maku ja jätä hautumaan kannen alle 20 minuutiksi.

Wuala! Tarjoa minkä tahansa pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 154 grammaa

Annfja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)160g43kcal2.1g7.7g0.3g2.7g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g10g10kcal0.8g1.6g0.1g0.2g
Purjosipuli 16g3.7kcal0.3g0.4g0g0.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g40g11kcal0.2g2.4g0.1g1g
Palsternakka 40g26kcal0.2g4.7g0.2g1.8g
Selleri, annos 50g40g5.6kcal0.4g1.2g0g0g
Lanttu 40g12kcal0.4g1.8g0.1g0.7g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 240g332kcal45.1g0g16.8g0g
Dolmio Light Classico Bolognese401g148kcal4.8g31.3g0.4g2.8g
Vesi, vesijohtovesi 240g0kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 0.8g2.4kcal0.1g0.2g0.1g0.3g
Mustapippuri 1.6g4.5kcal0.2g0.6g0.1g0.4g
Suola, annos 3g2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2464g1196kcal109.2g103.8g36.4g20.4g
Valittu annoskoko1232g598kcal54.6g51.9g18.2g10.2g
Annoskoko puolitettuna616g299kcal27.3g26g9.1g5.1g
Arvot/100g100g49kcal4.4g4.2g1.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=348953