Jauhelihakastike

200 g Sipuli
20 g purjosipuli
4 kpl valkosipulin kynsiä
50 g porkkana
50g palsternakka
50 g selleri
50 g lanttu

300 g 7% naudan jauhelihaa
500 g dolmio bolognese classic ligth
2-3 dl vettä

oreganoa
mustaapippuria
suolaa

Kuori ja suikaloi vihannekset
suikaloi ja pilko sipulit

Kuullota sipuleita pannulla pari minuuttia, lisää jauheliha ja ruskista.

Lisää kasvissuikaleet, hauduta hetki sitten dolmio kastike ja vesi tarkista maku ja jätä hautumaan kannen alle 20 minuutiksi.

Wuala! Tarjoa minkä tahansa pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 154 grammaa

Annfja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)180g49kcal2.3g8.7g0.4g3.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g11g11kcal0.9g1.8g0.1g0.2g
Purjosipuli 18g4.1kcal0.3g0.4g0g0.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g45g13kcal0.3g2.7g0.1g1.1g
Palsternakka 45g29kcal0.2g5.3g0.2g2g
Selleri, annos 50g45g6.3kcal0.5g1.4g0g0g
Lanttu 45g13kcal0.5g2.1g0.1g0.8g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 270g373kcal50.7g0g18.9g0g
Dolmio Light Classico Bolognese451g167kcal5.4g35.2g0.5g3.2g
Vesi, vesijohtovesi 270g0kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 0.9g2.8kcal0.1g0.2g0.1g0.4g
Mustapippuri 1.8g5kcal0.2g0.7g0.1g0.5g
Suola, annos 3g2.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2772g1345kcal122.8g117g41g23.4g
Valittu annoskoko1386g673kcal61.4g58.5g20.5g11.7g
Annoskoko puolitettuna693g336kcal30.7g29.3g10.3g5.9g
Arvot/100g100g49kcal4.4g4.2g1.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=348953