Jauhelihakastike

200 g Sipuli
20 g purjosipuli
4 kpl valkosipulin kynsiä
50 g porkkana
50g palsternakka
50 g selleri
50 g lanttu

300 g 7% naudan jauhelihaa
500 g dolmio bolognese classic ligth
2-3 dl vettä

oreganoa
mustaapippuria
suolaa

Kuori ja suikaloi vihannekset
suikaloi ja pilko sipulit

Kuullota sipuleita pannulla pari minuuttia, lisää jauheliha ja ruskista.

Lisää kasvissuikaleet, hauduta hetki sitten dolmio kastike ja vesi tarkista maku ja jätä hautumaan kannen alle 20 minuutiksi.

Wuala! Tarjoa minkä tahansa pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 154 grammaa

Annfja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)40g11kcal0.5g1.9g0.1g0.7g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g2.4g2.5kcal0.2g0.4g0g0g
Purjosipuli 4g0.9kcal0.1g0.1g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g10g2.8kcal0.1g0.6g0g0.3g
Palsternakka 10g6.4kcal0.1g1.2g0g0.5g
Selleri, annos 50g10g1.4kcal0.1g0.3g0g0g
Lanttu 10g2.9kcal0.1g0.5g0g0.2g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 60g83kcal11.3g0g4.2g0g
Dolmio Light Classico Bolognese100g37kcal1.2g7.8g0.1g0.7g
Vesi, vesijohtovesi 60g0kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 0.2g0.6kcal0g0g0g0.1g
Mustapippuri 0.4g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana616g299kcal27.4g26g8.8g5.4g
Valittu annoskoko308g150kcal13.7g13g4.4g2.7g
Annoskoko puolitettuna154g75kcal6.9g6.5g2.2g1.4g
Arvot/100g100g49kcal4.4g4.2g1.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=348953