Jauhelihakastike

200 g Sipuli
20 g purjosipuli
4 kpl valkosipulin kynsiä
50 g porkkana
50g palsternakka
50 g selleri
50 g lanttu

300 g 7% naudan jauhelihaa
500 g dolmio bolognese classic ligth
2-3 dl vettä

oreganoa
mustaapippuria
suolaa

Kuori ja suikaloi vihannekset
suikaloi ja pilko sipulit

Kuullota sipuleita pannulla pari minuuttia, lisää jauheliha ja ruskista.

Lisää kasvissuikaleet, hauduta hetki sitten dolmio kastike ja vesi tarkista maku ja jätä hautumaan kannen alle 20 minuutiksi.

Wuala! Tarjoa minkä tahansa pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 154 grammaa

Annfja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)60g16kcal0.8g2.9g0.1g1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g3.6g3.8kcal0.3g0.6g0g0.1g
Purjosipuli 6g1.4kcal0.1g0.1g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g15g4.2kcal0.1g0.9g0g0.4g
Palsternakka 15g10kcal0.1g1.8g0.1g0.7g
Selleri, annos 50g15g2.1kcal0.2g0.5g0g0g
Lanttu 15g4.3kcal0.2g0.7g0g0.3g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 90g125kcal16.9g0g6.3g0g
Dolmio Light Classico Bolognese150g56kcal1.8g11.7g0.2g1.1g
Vesi, vesijohtovesi 90g0kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 0.3g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Mustapippuri 0.6g1.7kcal0.1g0.2g0g0.2g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana924g449kcal41.2g39g13.4g8g
Valittu annoskoko462g224kcal20.6g19.5g6.7g4g
Annoskoko puolitettuna231g112kcal10.3g9.8g3.4g2g
Arvot/100g100g49kcal4.5g4.2g1.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=348953