Jauhelihakastike

200 g Sipuli
20 g purjosipuli
4 kpl valkosipulin kynsiä
50 g porkkana
50g palsternakka
50 g selleri
50 g lanttu

300 g 7% naudan jauhelihaa
500 g dolmio bolognese classic ligth
2-3 dl vettä

oreganoa
mustaapippuria
suolaa

Kuori ja suikaloi vihannekset
suikaloi ja pilko sipulit

Kuullota sipuleita pannulla pari minuuttia, lisää jauheliha ja ruskista.

Lisää kasvissuikaleet, hauduta hetki sitten dolmio kastike ja vesi tarkista maku ja jätä hautumaan kannen alle 20 minuutiksi.

Wuala! Tarjoa minkä tahansa pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 154 grammaa

Annfja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g6g6.2kcal0.5g1g0g0.1g
Purjosipuli 10g2.3kcal0.2g0.2g0g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g25g7kcal0.1g1.5g0g0.6g
Palsternakka 25g16kcal0.1g2.9g0.1g1.1g
Selleri, annos 50g25g3.5kcal0.2g0.7g0g0g
Lanttu 25g7.2kcal0.2g1.1g0.1g0.4g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 150g207kcal28.1g0g10.5g0g
Dolmio Light Classico Bolognese250g93kcal3g19.5g0.3g1.8g
Vesi, vesijohtovesi 150g0kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 0.5g1.5kcal0.1g0.1g0.1g0.2g
Mustapippuri 1g2.8kcal0.1g0.4g0g0.3g
Suola, annos 3g1.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1537g746kcal67.8g64.4g22.6g12.8g
Valittu annoskoko769g373kcal33.9g32.2g11.3g6.4g
Annoskoko puolitettuna384g187kcal17g16.1g5.7g3.2g
Arvot/100g100g49kcal4.4g4.2g1.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=348953