Jauhelihakastike

200 g Sipuli
20 g purjosipuli
4 kpl valkosipulin kynsiä
50 g porkkana
50g palsternakka
50 g selleri
50 g lanttu

300 g 7% naudan jauhelihaa
500 g dolmio bolognese classic ligth
2-3 dl vettä

oreganoa
mustaapippuria
suolaa

Kuori ja suikaloi vihannekset
suikaloi ja pilko sipulit

Kuullota sipuleita pannulla pari minuuttia, lisää jauheliha ja ruskista.

Lisää kasvissuikaleet, hauduta hetki sitten dolmio kastike ja vesi tarkista maku ja jätä hautumaan kannen alle 20 minuutiksi.

Wuala! Tarjoa minkä tahansa pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 154 grammaa

Annfja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)120g33kcal1.6g5.8g0.2g2g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g7.2g7.5kcal0.6g1.2g0g0.1g
Purjosipuli 12g2.8kcal0.2g0.3g0g0.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g30g8.4kcal0.2g1.8g0.1g0.8g
Palsternakka 30g19kcal0.2g3.5g0.1g1.4g
Selleri, annos 50g30g4.2kcal0.3g0.9g0g0g
Lanttu 30g8.7kcal0.3g1.4g0.1g0.5g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 180g249kcal33.8g0g12.6g0g
Dolmio Light Classico Bolognese301g111kcal3.6g23.4g0.3g2.1g
Vesi, vesijohtovesi 180g0kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 0.6g1.8kcal0.1g0.1g0.1g0.3g
Mustapippuri 1.2g3.4kcal0.1g0.5g0g0.3g
Suola, annos 3g1.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1848g897kcal82g77.8g27g15.6g
Valittu annoskoko924g449kcal41g38.9g13.5g7.8g
Annoskoko puolitettuna462g224kcal20.5g19.5g6.8g3.9g
Arvot/100g100g49kcal4.4g4.2g1.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=348953