Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Eevaliin juustoinen kalakeitto

Pese, kuori ja paloittele perunat (n. 5 kpl).

Lämmitä 1,2 l vettä kattilassa kiehuvaksi, lisää perunat ja kalaliemikuutiot.

Anna kiehua n. 10 min, lisää kasvikset, anna kiehua jälleen n.10 min, lisää kalakuutiot ja myös kuutioiksi pienitty Koskenlaskija-juusto.

Kuumenna kiehuvaksi niin että kala kypsyy ja juusto sulaa tasaiseksi.

Mausta 1/4 teelusikallisella valkopippuria ja ripottele keiton pinnalle kuivattua tai tuoretta tilliä.

Nauti hyvän ruiskeivän kera!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 375 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1200g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g300g180kcal4.5g39g0.3g2.7g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g180g50kcal2g8.6g0.7g5.4g
Kalaliemikuutio 20g61kcal2g6.8g2.8g0.2g
Koskenlaskija sipuli-ruohosipuli (Valio), annos 250g250g700kcal47.5g0g27.5g0g
Kalakuutiot fileestä, Rainbow 300g300g240kcal51g0g2.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4500g2463kcal214g108.8g67.4g16.6g
Valittu annoskoko2250g1231kcal107g54.4g33.7g8.3g
Annoskoko puolitettuna1125g616kcal53.5g27.2g16.9g4.2g
Arvot/100g100g55kcal4.8g2.4g1.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=349115