Selaa muita reseptejä | Valitse annoskoko 100g 350g 500g | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Täysjyväpannukakku (uunipellillinen)

Ohje koko pellilliselle:
7dl maitoa
3 dl graham täysjyvävehnäjauhoja
35 g oliiviöljyä
3 kananmunaa
1 tl suolaa

Sekoita maito, suola ja jauhot keskenään ja anna turvota n. 15 minuuttia.

Lisää öljy ja kananmunat ja kaada pellille.

Paista 200C uunissa n. 25-35 minuuttia.

Tarjoile hillon kera ja herkuttele!

Drops
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, Kevyt140g64kcal4.5g6.7g2.1g0g
Graham täysjyvävehnäjauho, Myllyn Paras (1dl=65g)40g128kcal5.5g23.2g1.3g5g
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl34g45kcal4.4g0.2g2.9g0g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl7g63kcal0g0g7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana442g600kcal28.8g60.2g26.6g10g
Valittu annoskoko221g300kcal14.4g30.1g13.3g5g
Annoskoko puolitettuna111g150kcal7.2g15.1g6.7g2.5g
Arvot/100g100g136kcal6.5g13.6g6g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=34984