Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Kevyt rahkapiirakka

Tee normi pullataikina.

Sekoita täytteen aineet keskenään.

Laita pohja piirakkavuokaan ja täyte päälle.

Uuni 200 astetta .Paista noin 20-20 min

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 85 grammaa

Kaijukka2013
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen100g33kcal3.3g4.9g0g0g
Hiiva, 50g25g15kcal3.3g0.3g0.1g0g
Sokeri24g97kcal0g24g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g10g31kcal1.1g6g0.7g2.8g
Vehnäjauho puolikarkea 163g558kcal16.6g113.7g2g5.7g
Margariini 80% keskiarvo30g213kcal0.1g0.1g24g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki250g140kcal21.3g12.5g0.5g0g
Sokeri 64g259kcal0g63.7g0g0g
Kanamuna, paistettu (pirkka)50g110kcal6.6g0.3g9.3g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g5g20kcal0g5g0g0g
Sitruuna, keskiarvo, punnittu kuorineen 100g27kcal0.4g1.4g0.7g1.8g
Rusina30g83kcal0.8g18g0.2g2.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1701g3171kcal107g499.8g75g26.4g
Valittu annoskoko850g1586kcal53.5g249.9g37.5g13.2g
Annoskoko puolitettuna425g793kcal26.8g125g18.8g6.6g
Arvot/100g100g187kcal6.3g29.4g4.4g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=350434