Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Kaalikeitto (kaali,sipuli,varsiselleri,vpaprika,tomaattimurska)

Sippua kasvikset ja ruskista niitä tovi niin, että kasvikset saavat väriä.

Lissä tomaattimurska ja neste sekä kasvisliemikuutiot.

Haduta miedolla lämmöllä n. 2 h. Lisää tarvittaessa vettä haudutuksen aikana.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 374 grammaa

Calore
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali400g96kcal4.8g13.6g0.8g8.4g
Selleri, annos 50g500g70kcal5g15g0g0g
Paprika, vihre100g17kcal0.9g2.5g0.3g1.9g
Tomaattimurska 1000g294kcal5.6g53g2g19g
Sipuli (kuorittu)200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Kasvisliemikuutio 33g101kcal3.1g4.5g7.8g0.5g
Vesi, vesijohtovesi 1500g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu10g10kcal0.8g1.6g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7486g1284kcal45.6g199.6g22.8g66.8g
Valittu annoskoko3743g642kcal22.8g99.8g11.4g33.4g
Annoskoko puolitettuna1872g321kcal11.4g49.9g5.7g16.7g
Arvot/100g100g17kcal0.6g2.7g0.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=350639