Selaa muita reseptejä | Valitse annoskoko 100g 350g 500g | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Perunapizza 6lle

Kuori ja viipaloi 12 perunaa.

Lado uunipellille leivinpaperin päälle tiiviisti.

Ruskista 400g jauhelihaa ja sipuli silputtununa.

Lisää ketsuppia ja mausteita maun mukaan.

Levitä perunoiden päälle.

Viipaloi päälle kinkkua ja ananasta.

Lisää lopuksi juustoraastetta.

(ateriasta saa kevyemmän käyttämällä paistijauhelihaa ja kevytjuustoa).

paista 220asteessa noin ½tuntia.

Miituska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kinkku, savukinkku ohuen ohut, Pouttu17g16kcal3g0.3g0.3g0g
Peruna (vanha, kuorittu)200g164kcal3.6g35.2g0.2g2g
Jauheliha (sika-nauta) 17%67g147kcal11.7g0g11.3g0g
Sipuli (kuorittu)8.3g2.2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Ketsuppi, Felix3.3g3kcal0g0.7g0g0g
Ananaspalat (Rainbow) ananasmehussa 227/137g23g14kcal0.1g3.4g0g0.3g
Juusto, Edam 24%, 8g siivu (Valio)25g83kcal6.8g0g6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana686g859kcal50.6g80g35.6g4.8g
Valittu annoskoko343g429kcal25.3g40g17.8g2.4g
Annoskoko puolitettuna171g215kcal12.7g20g8.9g1.2g
Arvot/100g100g125kcal7.4g11.7g5.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=35108