Kalapihvit lohi+seiti

Laita korppujauhot, kananmuna, ja kermaviili kuppiin olevumaan.

Silppua lohi ja seiti esim.

sauvasekottimella tai monitoimilaitteella.

Laita kalat kermavviiliseokseen, mausta kalamausteella, tillillä ja suolalla.

Anna taikinan maustua yön yli jääkaapissa.

Jos taikina on paksua, ohenna tilkalla vettä.

Taikinasta voi tehdä mureketta, pihvejä, pullia... 200 - 225 c.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 163 grammaa

Iirisn
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohikuutiot, Rainbow (pakaste)339g406kcal67.7g0g11.8g0g
Seitifilee (Findus)451g316kcal76.7g0g0g0g
Kevyt kermaviili (Rainbow), annos 200g339g288kcal10.5g15.6g20.3g0g
Korppujauho 169g620kcal17.8g126.8g1.7g9g
Kananmuna kuoreton 169g242kcal21.2g0.5g17.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2934g3743kcal387.8g285.8g102.4g18g
Valittu annoskoko1467g1871kcal193.9g142.9g51.2g9g
Annoskoko puolitettuna734g936kcal97g71.5g25.6g4.5g
Arvot/100g100g128kcal13.2g9.7g3.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=351097