Kalapihvit lohi+seiti

Laita korppujauhot, kananmuna, ja kermaviili kuppiin olevumaan.

Silppua lohi ja seiti esim.

sauvasekottimella tai monitoimilaitteella.

Laita kalat kermavviiliseokseen, mausta kalamausteella, tillillä ja suolalla.

Anna taikinan maustua yön yli jääkaapissa.

Jos taikina on paksua, ohenna tilkalla vettä.

Taikinasta voi tehdä mureketta, pihvejä, pullia... 200 - 225 c.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 163 grammaa

Iirisn
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohikuutiot, Rainbow (pakaste)38g45kcal7.5g0g1.3g0g
Seitifilee (Findus)50g35kcal8.5g0g0g0g
Kevyt kermaviili (Rainbow), annos 200g38g32kcal1.2g1.7g2.3g0g
Korppujauho 19g69kcal2g14.1g0.2g1g
Kananmuna kuoreton 19g27kcal2.4g0.1g1.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana326g416kcal43.2g31.8g11.4g2g
Valittu annoskoko163g208kcal21.6g15.9g5.7g1g
Annoskoko puolitettuna82g104kcal10.8g8g2.9g0.5g
Arvot/100g100g128kcal13.3g9.8g3.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=351097