Kalapihvit lohi+seiti

Laita korppujauhot, kananmuna, ja kermaviili kuppiin olevumaan.

Silppua lohi ja seiti esim.

sauvasekottimella tai monitoimilaitteella.

Laita kalat kermavviiliseokseen, mausta kalamausteella, tillillä ja suolalla.

Anna taikinan maustua yön yli jääkaapissa.

Jos taikina on paksua, ohenna tilkalla vettä.

Taikinasta voi tehdä mureketta, pihvejä, pullia... 200 - 225 c.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 163 grammaa

Iirisn
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohikuutiot, Rainbow (pakaste)56g68kcal11.3g0g2g0g
Seitifilee (Findus)75g53kcal12.8g0g0g0g
Kevyt kermaviili (Rainbow), annos 200g56g48kcal1.7g2.6g3.4g0g
Korppujauho 28g103kcal3g21.1g0.3g1.5g
Kananmuna kuoreton 28g40kcal3.5g0.1g2.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana489g624kcal64.6g47.6g17.2g3g
Valittu annoskoko244g312kcal32.3g23.8g8.6g1.5g
Annoskoko puolitettuna122g156kcal16.2g11.9g4.3g0.8g
Arvot/100g100g128kcal13.2g9.7g3.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=351097