Kalapihvit lohi+seiti

Laita korppujauhot, kananmuna, ja kermaviili kuppiin olevumaan.

Silppua lohi ja seiti esim.

sauvasekottimella tai monitoimilaitteella.

Laita kalat kermavviiliseokseen, mausta kalamausteella, tillillä ja suolalla.

Anna taikinan maustua yön yli jääkaapissa.

Jos taikina on paksua, ohenna tilkalla vettä.

Taikinasta voi tehdä mureketta, pihvejä, pullia... 200 - 225 c.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 163 grammaa

Iirisn
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohikuutiot, Rainbow (pakaste)600g720kcal120g0g21g0g
Seitifilee (Findus)800g560kcal136g0g0g0g
Kevyt kermaviili (Rainbow), annos 200g600g510kcal18.6g27.6g36g0g
Korppujauho 300g1099kcal31.5g224.7g3.1g15.9g
Kananmuna kuoreton 300g428kcal37.5g0.9g30.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5200g6633kcal687.2g506.4g181.6g31.8g
Valittu annoskoko2600g3317kcal343.6g253.2g90.8g15.9g
Annoskoko puolitettuna1300g1658kcal171.8g126.6g45.4g8g
Arvot/100g100g128kcal13.2g9.7g3.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=351097