Kalapihvit lohi+seiti

Laita korppujauhot, kananmuna, ja kermaviili kuppiin olevumaan.

Silppua lohi ja seiti esim.

sauvasekottimella tai monitoimilaitteella.

Laita kalat kermavviiliseokseen, mausta kalamausteella, tillillä ja suolalla.

Anna taikinan maustua yön yli jääkaapissa.

Jos taikina on paksua, ohenna tilkalla vettä.

Taikinasta voi tehdä mureketta, pihvejä, pullia... 200 - 225 c.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 163 grammaa

Iirisn
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohikuutiot, Rainbow (pakaste)75g90kcal15g0g2.6g0g
Seitifilee (Findus)100g70kcal17g0g0g0g
Kevyt kermaviili (Rainbow), annos 200g75g64kcal2.3g3.4g4.5g0g
Korppujauho 38g137kcal3.9g28.1g0.4g2g
Kananmuna kuoreton 38g54kcal4.7g0.1g3.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana650g829kcal85.8g63.2g22.6g4g
Valittu annoskoko325g415kcal42.9g31.6g11.3g2g
Annoskoko puolitettuna163g207kcal21.5g15.8g5.7g1g
Arvot/100g100g128kcal13.2g9.7g3.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=351097