Kalapihvit lohi+seiti

Laita korppujauhot, kananmuna, ja kermaviili kuppiin olevumaan.

Silppua lohi ja seiti esim.

sauvasekottimella tai monitoimilaitteella.

Laita kalat kermavviiliseokseen, mausta kalamausteella, tillillä ja suolalla.

Anna taikinan maustua yön yli jääkaapissa.

Jos taikina on paksua, ohenna tilkalla vettä.

Taikinasta voi tehdä mureketta, pihvejä, pullia... 200 - 225 c.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 163 grammaa

Iirisn
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohikuutiot, Rainbow (pakaste)75g90kcal15g0g2.6g0g
Seitifilee (Findus)100g70kcal17.1g0g0g0g
Kevyt kermaviili (Rainbow), annos 200g75g64kcal2.3g3.5g4.5g0g
Korppujauho 38g138kcal3.9g28.2g0.4g2g
Kananmuna kuoreton 38g54kcal4.7g0.1g3.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana652g832kcal86g63.6g22.8g4g
Valittu annoskoko326g416kcal43g31.8g11.4g2g
Annoskoko puolitettuna163g208kcal21.5g15.9g5.7g1g
Arvot/100g100g128kcal13.2g9.8g3.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=351097