Kalapihvit lohi+seiti

Laita korppujauhot, kananmuna, ja kermaviili kuppiin olevumaan.

Silppua lohi ja seiti esim.

sauvasekottimella tai monitoimilaitteella.

Laita kalat kermavviiliseokseen, mausta kalamausteella, tillillä ja suolalla.

Anna taikinan maustua yön yli jääkaapissa.

Jos taikina on paksua, ohenna tilkalla vettä.

Taikinasta voi tehdä mureketta, pihvejä, pullia... 200 - 225 c.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 163 grammaa

Iirisn
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohikuutiot, Rainbow (pakaste)94g113kcal18.8g0g3.3g0g
Seitifilee (Findus)125g88kcal21.3g0g0g0g
Kevyt kermaviili (Rainbow), annos 200g94g80kcal2.9g4.3g5.6g0g
Korppujauho 47g172kcal4.9g35.2g0.5g2.5g
Kananmuna kuoreton 47g67kcal5.9g0.1g4.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana815g1040kcal107.6g79.2g28.4g5g
Valittu annoskoko407g520kcal53.8g39.6g14.2g2.5g
Annoskoko puolitettuna204g260kcal26.9g19.8g7.1g1.3g
Arvot/100g100g128kcal13.2g9.7g3.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=351097