Kalapihvit lohi+seiti

Laita korppujauhot, kananmuna, ja kermaviili kuppiin olevumaan.

Silppua lohi ja seiti esim.

sauvasekottimella tai monitoimilaitteella.

Laita kalat kermavviiliseokseen, mausta kalamausteella, tillillä ja suolalla.

Anna taikinan maustua yön yli jääkaapissa.

Jos taikina on paksua, ohenna tilkalla vettä.

Taikinasta voi tehdä mureketta, pihvejä, pullia... 200 - 225 c.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 163 grammaa

Iirisn
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohikuutiot, Rainbow (pakaste)1200g1440kcal240g0g42g0g
Seitifilee (Findus)1600g1120kcal272g0g0g0g
Kevyt kermaviili (Rainbow), annos 200g1200g1020kcal37.2g55.2g72g0g
Korppujauho 600g2197kcal62.9g449.4g6.2g31.8g
Kananmuna kuoreton 600g856kcal75g1.8g61.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10400g13266kcal1374.2g1012.8g363.4g63.6g
Valittu annoskoko5200g6633kcal687.1g506.4g181.7g31.8g
Annoskoko puolitettuna2600g3317kcal343.6g253.2g90.9g15.9g
Arvot/100g100g128kcal13.2g9.7g3.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=351097