Kalapihvit lohi+seiti

Laita korppujauhot, kananmuna, ja kermaviili kuppiin olevumaan.

Silppua lohi ja seiti esim.

sauvasekottimella tai monitoimilaitteella.

Laita kalat kermavviiliseokseen, mausta kalamausteella, tillillä ja suolalla.

Anna taikinan maustua yön yli jääkaapissa.

Jos taikina on paksua, ohenna tilkalla vettä.

Taikinasta voi tehdä mureketta, pihvejä, pullia... 200 - 225 c.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 163 grammaa

Iirisn
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohikuutiot, Rainbow (pakaste)132g158kcal26.3g0g4.6g0g
Seitifilee (Findus)176g123kcal29.8g0g0g0g
Kevyt kermaviili (Rainbow), annos 200g132g112kcal4.1g6.1g7.9g0g
Korppujauho 66g241kcal6.9g49.3g0.7g3.5g
Kananmuna kuoreton 66g94kcal8.2g0.2g6.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1141g1456kcal150.6g111.2g39.8g7g
Valittu annoskoko571g728kcal75.3g55.6g19.9g3.5g
Annoskoko puolitettuna285g364kcal37.7g27.8g10g1.8g
Arvot/100g100g128kcal13.2g9.7g3.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=351097