Kalapihvit lohi+seiti

Laita korppujauhot, kananmuna, ja kermaviili kuppiin olevumaan.

Silppua lohi ja seiti esim.

sauvasekottimella tai monitoimilaitteella.

Laita kalat kermavviiliseokseen, mausta kalamausteella, tillillä ja suolalla.

Anna taikinan maustua yön yli jääkaapissa.

Jos taikina on paksua, ohenna tilkalla vettä.

Taikinasta voi tehdä mureketta, pihvejä, pullia... 200 - 225 c.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 163 grammaa

Iirisn
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohikuutiot, Rainbow (pakaste)150g180kcal30g0g5.2g0g
Seitifilee (Findus)200g140kcal34g0g0g0g
Kevyt kermaviili (Rainbow), annos 200g150g128kcal4.6g6.9g9g0g
Korppujauho 75g275kcal7.9g56.2g0.8g4g
Kananmuna kuoreton 75g107kcal9.4g0.2g7.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1300g1658kcal171.8g126.6g45.4g8g
Valittu annoskoko650g829kcal85.9g63.3g22.7g4g
Annoskoko puolitettuna325g415kcal43g31.7g11.4g2g
Arvot/100g100g128kcal13.2g9.7g3.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=351097