Kalapihvit lohi+seiti

Laita korppujauhot, kananmuna, ja kermaviili kuppiin olevumaan.

Silppua lohi ja seiti esim.

sauvasekottimella tai monitoimilaitteella.

Laita kalat kermavviiliseokseen, mausta kalamausteella, tillillä ja suolalla.

Anna taikinan maustua yön yli jääkaapissa.

Jos taikina on paksua, ohenna tilkalla vettä.

Taikinasta voi tehdä mureketta, pihvejä, pullia... 200 - 225 c.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 163 grammaa

Iirisn
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohikuutiot, Rainbow (pakaste)19g23kcal3.8g0g0.7g0g
Seitifilee (Findus)25g18kcal4.3g0g0g0g
Kevyt kermaviili (Rainbow), annos 200g19g16kcal0.6g0.9g1.1g0g
Korppujauho 9g34kcal1g7g0.1g0.5g
Kananmuna kuoreton 9g13kcal1.2g0g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana163g208kcal21.8g15.8g5.8g1g
Valittu annoskoko82g104kcal10.9g7.9g2.9g0.5g
Annoskoko puolitettuna41g52kcal5.5g4g1.5g0.3g
Arvot/100g100g128kcal13.4g9.7g3.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=351097