Kalapihvit lohi+seiti

Laita korppujauhot, kananmuna, ja kermaviili kuppiin olevumaan.

Silppua lohi ja seiti esim.

sauvasekottimella tai monitoimilaitteella.

Laita kalat kermavviiliseokseen, mausta kalamausteella, tillillä ja suolalla.

Anna taikinan maustua yön yli jääkaapissa.

Jos taikina on paksua, ohenna tilkalla vettä.

Taikinasta voi tehdä mureketta, pihvejä, pullia... 200 - 225 c.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 163 grammaa

Iirisn
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohikuutiot, Rainbow (pakaste)226g271kcal45.1g0g7.9g0g
Seitifilee (Findus)301g211kcal51.2g0g0g0g
Kevyt kermaviili (Rainbow), annos 200g226g192kcal7g10.4g13.5g0g
Korppujauho 113g413kcal11.8g84.5g1.2g6g
Kananmuna kuoreton 113g161kcal14.1g0.3g11.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1956g2495kcal258.4g190.4g68.4g12g
Valittu annoskoko978g1248kcal129.2g95.2g34.2g6g
Annoskoko puolitettuna489g624kcal64.6g47.6g17.1g3g
Arvot/100g100g128kcal13.2g9.7g3.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=351097