Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Ruusukaali-pekonipata

Kuumenna uuni 225 asteeseen.

Keitä kaalit lähes kypsiksi, laita uunivuokaan.

2. Paista pekonit, lisää vuokaan.

3. Vatkaa munat ja maito, mausta ja kaada vuokaan.

Ripottele päälle juusto.

4. Paista uunin keskitasolla n. 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Sepponen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruusukaali, keitetty, suolaa 500g121kcal6.9g9.6g2.5g12.4g
Pekoni, paistettu 170g876kcal27.9g0g86.2g0g
Kananmuna kuoreton 140g200kcal17.5g0.4g14.4g0g
Juustoraaste, pizzajuusto (Valio oy), annos 150g150g495kcal37.5g0g39g1.5g
Maito, Kevyt200g92kcal6.4g9.6g3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2320g3567kcal192.4g39.2g290.2g27.8g
Valittu annoskoko1160g1783kcal96.2g19.6g145.1g13.9g
Annoskoko puolitettuna580g892kcal48.1g9.8g72.6g7g
Arvot/100g100g154kcal8.3g1.7g12.5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=352018