Kyljys-vihannes-juustomössö
Ruuassa käytin 3kpl naterel-kyljyksiä, kypsennyksen ja luiden poiston jälkeen lihaa jäi vain 165g, jonka merkkasin reseptiin: porsaanliha, kypsä.
Sekoita öljyt, mausteeksi suolaa, paprikaa ja pippureita.
Kippaa muovipussiin kyljysten kanssa ja anna maustua jonkin aikaa.
Laita vuokaan vihannekset, sekoita juusto sekaan, mausta suolalla ja mustapippurilla.
Kyljykset päälle, lopuksi kerma koko komeuden päälle.
Uuniin 200* noin tunniksi, käännä kyljykset välillä, jos haluat molemmista pinnoista herkullisemman näköiset.
Voi syödä heti, mutta itse revin luut pois ja pilkon lihat muun mössön sekaan ja sekoitan.
Melkeinpä paremman makuista mössönä, vaikka ei niin esteetinen ateria.
Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 323 grammaa
Maumau