Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Kyljys-vihannes-juustomössö

Ruuassa käytin 3kpl naterel-kyljyksiä, kypsennyksen ja luiden poiston jälkeen lihaa jäi vain 165g, jonka merkkasin reseptiin: porsaanliha, kypsä.

Sekoita öljyt, mausteeksi suolaa, paprikaa ja pippureita.

Kippaa muovipussiin kyljysten kanssa ja anna maustua jonkin aikaa.

Laita vuokaan vihannekset, sekoita juusto sekaan, mausta suolalla ja mustapippurilla.

Kyljykset päälle, lopuksi kerma koko komeuden päälle.

Uuniin 200* noin tunniksi, käännä kyljykset välillä, jos haluat molemmista pinnoista herkullisemman näköiset.

Voi syödä heti, mutta itse revin luut pois ja pilkon lihat muun mössön sekaan ja sekoitan.

Melkeinpä paremman makuista mössönä, vaikka ei niin esteetinen ateria.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 323 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sekavihannes porkkana, kukkakaali, herne, papu 500g139kcal11.4g14.5g1g11g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g200g680kcal4g6g70g0g
Kermajuusto, tanskalainen, 1kg möykky (Rainbow), annos 20g50g185kcal12g0.1g15.5g0g
Oliiviöljy 45g398kcal0g0g45g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g5g4.8kcal0.1g0.9g0g0g
Sesamöljy,luomu (Emile nöel), annos 5g5g45kcal0g0g5g0g
Porsaanliha, paistettu (-), annos 100g165g267kcal41.9g0.2g11.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1940g3439kcal138.8g43.4g295.2g22g
Valittu annoskoko970g1719kcal69.4g21.7g147.6g11g
Annoskoko puolitettuna485g860kcal34.7g10.9g73.8g5.5g
Arvot/100g100g177kcal7.2g2.2g15.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=352096