Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Täytetyt kesäkurpitsat

Paista jauheliha.

Lisää tomaattimurska, yksi lihaliemikuutio, tuorejuustoa ja pilkottu kesäkurpitsa.

Keitä hetken.

Halkaise kesäkurpitsat ja täytä kastikkeella.

Ripottele päälle juustoraastetta.

Paista 200 asteessa noin puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 204 grammaa

Elviira10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 850g249kcal8g38.3g3.4g16.2g
Jauheliha, sika-nauta 400g886kcal70g0g68g0g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)185g65kcal1.9g12.8g0.9g2.6g
Kesäkurpitsa300g51kcal1.2g7.5g1.8g2.1g
Tuorejuusto ruohosipuli Creme Bonjour100g300kcal3.4g4.3g30g1g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa200g600kcal46g0g46g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4070g4301kcal261g125.8g300.2g43.8g
Valittu annoskoko2035g2150kcal130.5g62.9g150.1g21.9g
Annoskoko puolitettuna1018g1075kcal65.3g31.5g75.1g11g
Arvot/100g100g106kcal6.4g3.1g7.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=352148