Katkarapusalaatti

Pilko salaatti, puolita tomaatit ja viinirypäleet.

Anna katkarapujen ja herneiden sulaa huoneen lämmössä jos ovat pakastettuja.

Sekoita kaikki ainekset isossa kulhossa ilmavaksi salaatiksi.

Lisää keitetyn ja jäähtyneen kananmunan viipaleet kauniiksi jonoksi salaattikulhon reunamalle, pari sitruunaviipaletta toiselle reunalle.

Tee kastike sekoittamalla kermaviiliin sitruunamehua, sokeria ja suolaa sekä ripaus mustapippurirouhetta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu pienet (pirkka)19g12kcal2.8g0g0.1g0g
Jäävuorisalaatti rapea, amerikansalaatti 19g2.4kcal0.2g0.2g0g0.2g
Kirsikkatomaatti, suomalainen6.3g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Herne 13g8.6kcal0.6g1.2g0.1g0.4g
Viinirypäle, keskiarvo, punnittu kivineen, vihreä/tumma 6.3g4.4kcal0g0.9g0g0.1g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 25g16kcal0.8g1.2g0.9g0g
Sokeri 0.6g2.5kcal0g0.6g0g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Sitruuna, keskiarvo, punnittu kuorineen 10g2.7kcal0g0.1g0.1g0.2g
Kananmuna, keitetty 6.9g10kcal0.9g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana211g120kcal10.6g8.8g3.8g2g
Valittu annoskoko106g60kcal5.3g4.4g1.9g1g
Annoskoko puolitettuna53g30kcal2.7g2.2g1g0.5g
Arvot/100g100g57kcal5g4.2g1.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=352170