Katkarapusalaatti

Pilko salaatti, puolita tomaatit ja viinirypäleet.

Anna katkarapujen ja herneiden sulaa huoneen lämmössä jos ovat pakastettuja.

Sekoita kaikki ainekset isossa kulhossa ilmavaksi salaatiksi.

Lisää keitetyn ja jäähtyneen kananmunan viipaleet kauniiksi jonoksi salaattikulhon reunamalle, pari sitruunaviipaletta toiselle reunalle.

Tee kastike sekoittamalla kermaviiliin sitruunamehua, sokeria ja suolaa sekä ripaus mustapippurirouhetta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu pienet (pirkka)188g124kcal28.2g0g1.3g0g
Jäävuorisalaatti rapea, amerikansalaatti 188g24kcal2.1g1.8g0.4g2.3g
Kirsikkatomaatti, suomalainen63g13kcal0.4g2.4g0.2g0.9g
Herne 125g86kcal6.3g11.7g0.5g3.9g
Viinirypäle, keskiarvo, punnittu kivineen, vihreä/tumma 63g44kcal0.4g9.2g0.2g0.7g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 251g161kcal8g12.1g8.8g0g
Sokeri 6.3g25kcal0g6.3g0g0g
Suola, annos 3g2.5g0kcal0g0g0g0g
Sitruuna, keskiarvo, punnittu kuorineen 100g27kcal0.4g1.4g0.7g1.8g
Kananmuna, keitetty 69g98kcal8.6g0.2g7.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2110g1205kcal108.8g90.2g38.4g19.2g
Valittu annoskoko1055g603kcal54.4g45.1g19.2g9.6g
Annoskoko puolitettuna527g301kcal27.2g22.6g9.6g4.8g
Arvot/100g100g57kcal5.2g4.3g1.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=352170