Katkarapusalaatti

Pilko salaatti, puolita tomaatit ja viinirypäleet.

Anna katkarapujen ja herneiden sulaa huoneen lämmössä jos ovat pakastettuja.

Sekoita kaikki ainekset isossa kulhossa ilmavaksi salaatiksi.

Lisää keitetyn ja jäähtyneen kananmunan viipaleet kauniiksi jonoksi salaattikulhon reunamalle, pari sitruunaviipaletta toiselle reunalle.

Tee kastike sekoittamalla kermaviiliin sitruunamehua, sokeria ja suolaa sekä ripaus mustapippurirouhetta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu pienet (pirkka)226g149kcal33.8g0g1.6g0g
Jäävuorisalaatti rapea, amerikansalaatti 226g29kcal2.5g2.2g0.5g2.7g
Kirsikkatomaatti, suomalainen75g15kcal0.5g2.9g0.2g1.1g
Herne 150g104kcal7.6g14.1g0.6g4.7g
Viinirypäle, keskiarvo, punnittu kivineen, vihreä/tumma 75g53kcal0.5g11.1g0.3g0.8g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 301g193kcal9.6g14.5g10.5g0g
Sokeri 7.5g31kcal0g7.5g0g0g
Suola, annos 3g3g0kcal0g0g0g0g
Sitruuna, keskiarvo, punnittu kuorineen 120g32kcal0.5g1.7g0.9g2.2g
Kananmuna, keitetty 83g118kcal10.3g0.2g8.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2532g1447kcal130.6g108.4g46.2g23g
Valittu annoskoko1266g723kcal65.3g54.2g23.1g11.5g
Annoskoko puolitettuna633g362kcal32.7g27.1g11.6g5.8g
Arvot/100g100g57kcal5.2g4.3g1.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=352170