Katkarapusalaatti

Pilko salaatti, puolita tomaatit ja viinirypäleet.

Anna katkarapujen ja herneiden sulaa huoneen lämmössä jos ovat pakastettuja.

Sekoita kaikki ainekset isossa kulhossa ilmavaksi salaatiksi.

Lisää keitetyn ja jäähtyneen kananmunan viipaleet kauniiksi jonoksi salaattikulhon reunamalle, pari sitruunaviipaletta toiselle reunalle.

Tee kastike sekoittamalla kermaviiliin sitruunamehua, sokeria ja suolaa sekä ripaus mustapippurirouhetta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu pienet (pirkka)263g174kcal39.5g0g1.8g0g
Jäävuorisalaatti rapea, amerikansalaatti 263g34kcal2.9g2.6g0.5g3.2g
Kirsikkatomaatti, suomalainen88g18kcal0.5g3.3g0.3g1.2g
Herne 175g121kcal8.9g16.4g0.7g5.4g
Viinirypäle, keskiarvo, punnittu kivineen, vihreä/tumma 88g62kcal0.6g12.9g0.3g0.9g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 351g225kcal11.2g16.9g12.3g0g
Sokeri 8.8g36kcal0g8.8g0g0g
Suola, annos 3g3.5g0kcal0g0g0g0g
Sitruuna, keskiarvo, punnittu kuorineen 140g38kcal0.6g2g1g2.6g
Kananmuna, keitetty 97g138kcal12.1g0.3g9.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2954g1688kcal152.6g126.4g53.6g26.6g
Valittu annoskoko1477g844kcal76.3g63.2g26.8g13.3g
Annoskoko puolitettuna739g422kcal38.2g31.6g13.4g6.7g
Arvot/100g100g57kcal5.2g4.3g1.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=352170